Jesteś tutaj:
  1. Start
  2. Jadłospis

Jadłospis

 

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.POZNAŃSKIEJ 25 

PONIEDZIAŁEK

25.03.24

ALERGENY

WTOREK

26.03.24

ALERGENY

ŚRODA

27.03.24

ALERGENY

CZWARTEK

28.03.24

ALERGENY

PIĄTEK

29.03.24

ALERGENY

KIEŁBASA GRILLOWANA

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

SOK OWOCOWY

KECZUP

OWOC

7,15

GULASZ WIEPRZOWY

KASZA JĘCZMIENNA

OGÓREK KISZONY

SOK OWOCOWY

 

1A, 1C

15

ŻUREK Z JAJKIEM

BUŁKA PSZENNA

SOK OWOCOWY

OWOC

1A,3,9

15



PRZERWA

ŚWIĄTECZNA



 

 



PRZERWA

ŚWIĄTECZNA

 

PONIEDZIAŁEK

01.04.24

ALERGENY

WTOREK

02.04.24

ALERGENY

ŚRODA

03.04.24

ALERGENY

CZWARTEK

04.04.24

ALERGENY

PIĄTEK

05.04.24

ALERGENY

 

PRZERWA

ŚWIĄTECZNA



 

 

 

PRZERWA

ŚWIĄTECZNA



 

 

SPAGHETTI

SOK OWOCOWY

1A,15

KOTLET SCHABOWY

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY

SOK OWOCOWY

1A,3,7

15

RYBA SMAŻONA

ZIEMNIAKI

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

SOK OWOCOWY

1A,3,4

7,15

JADŁOSPIS  STOŁÓWKI W BUDYNKU NA UL.SZKOLNEJ 1

PONIEDZIAŁEK

25.03.24

ALERGENY

WTOREK

26.03.24

ALERGENY

ŚRODA

27.03.24

ALERGENY

CZWARTEK

28.03.24

ALERGENY

PIĄTEK

29.03.24

ALERGENY

ZUPA KRUPNIK

CHLEB

POMARAŃCZA

1A,7,9

KOTLET DROBIOWY

ZIEMNIAKI

SAŁATA LODOWA

SOS CZOSNKOWY

1A,7,3

SPAGHETTI CARBONARA

SOK OWOCOWY

 

1A,7,



PRZERWA

ŚWIĄTECZNA



 

 



PRZERWA

ŚWIĄTECZNA

 

PONIEDZIAŁEK

01.04.24

ALERGENY

WTOREK

02.04.24

ALERGENY

ŚRODA

03.04.24

ALERGENY

CZWARTEK

04.04.24

ALERGENY

PIĄTEK

05.04.24

ALERGENY

 

PRZERWA

ŚWIĄTECZNA



 

 

 

PRZERWA

ŚWIĄTECZNA



 

 

GULASZ WIEPRZOWY

KASZA

OGÓREK

KONSERWOWY

BANAN

1C

PIEROGI OWOCOWE

SOK OWOCOWY

1A,7

MAKARON Z BROKUŁAMI

JOGURT

1A,7

 

UWAGA: PERSONEL KUCHNI ZASTRZEGA SOBIE PRAWO DO ZMIAN W JADŁOSPISIE. 

 

ALERGENY – OPIS :      

  1. Produkt zawiera gluten: A – pszenny, B – żytni, C – jęczmienny, D – owsiany, E – orkiszowy, F – kamut.

  2. Produkt zawiera skorupiaki.

  3. Produkt zawiera jaja.

  4. Produkt zawiera ryby.

  5. Produkt zawiera orzeszki ziemne.

  6. Produkt zawiera soję.

  7. Produkt zawiera mleko.

  8. Produkt zawiera orzechy: A – migdały, B – laskowe, C – włoskie, D – nerkowca, E – pekan, F – brazylijskie, G – pistacjowe, H – makadamia, I – queensland.

  9. Produkt zawiera seler.

  10. Produkt zawiera gorczycę.

  11. Produkt zawiera ziarna sezamu.

  12. Produkt zawiera dwutlenek siarki.

  13. Produkt zawiera łubin.

  14. Produkt zawiera mięczaki.

  15. Produkt zawiera przyprawy: bazylia,tymianek, oregano, zioła prowansalskie, czosnek mielony, pieprz ziołowy mielony. Produkty mogą zawierać śladowe ilości:  glutenu, selera, soi, mleka, jaj, sezamu.

 

Sporządzono na podst.: Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. W sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, zmiany rozporządzeń PEiR (WE) nr 1924/2006 i (WE) nr 1925/2006 oraz uchylenia dyrektywy Komisji 87/250/EWG, dyrektywy Rady 90/496/EWG, dyrektywy Komisji 1999/10/WE, dyrektywy 200/13/WE PeiR, dyrektyw Komisji 202/67/WE i 2008/5/WE oraz rozporządzenia Komisji (WE) nr 608/2004.